Normal view
MARC view
Основы ферментативной кинетики Э. Корниш-Боуден; Пер. с англ. и предисл. Б. И. Курганова
Material type: TextLanguage: Russian Original language: English Publication details: М. Мир 1979Description: 280 с. илOther title: Principles of enzyme kinetics [Parallel title]Subject(s): кинетика | ферменты | температура | ферментативные реакцииItem type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Книгохранилище | 1-351706к (Browse shelf (Opens below)) | Available | 13820000588871 | ||
1 месяц | Книгохранилище | 1-355110 (Browse shelf (Opens below)) | 3 | Available | 13820000194276 |
Browsing Научная библиотека ТГУ shelves, Shelving location: Книгохранилище Close shelf browser (Hides shelf browser)
Библиогр.: с. 267-271
Предм. указ.: с. 272-277
There are no comments on this title.