Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Normal view MARC view

Выпечка как культурно значимая составляющая сибирской пищевой традиции И. В. Богданова

By: Богданова, Ирина ВладимировнаMaterial type: ArticleArticleOther title: Baking as a culturally significant component of the Siberian food tradition [Parallel title]Subject(s): пищевая традиция | языковая личность | выпечка | хлеб | пироги | блины | СибирьGenre/Form: статьи в сборниках Online resources: Click here to access online In: Актуальные проблемы лингвистики и литературоведения. Вып. 18, т. 1 : сборник материалов IV XVIII Международной конференции молодых ученых 20-22 апреля 2017 г. Вып. 18, т. 1 : Лингвистика. С. 188-190Abstract: В статье, по данным идиолекта, рассматривается выпечка как значимый компонент сибирской пищевой традиции, отмеченный высокой культурной ценностью в  крестьянском сообществе. In the article, data of the idiolect, considers baking as a significant component of the Siberian food tradition, marked by high cultural value in the peasant community.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Библиогр.: 2 назв.

В статье, по данным идиолекта, рассматривается выпечка как значимый компонент
сибирской пищевой традиции, отмеченный высокой культурной ценностью
в  крестьянском сообществе.
In the article, data of the idiolect, considers baking as a significant component of the Siberian food tradition, marked by high cultural value in the peasant community.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share